De zoektocht naar mijn Zijn is intens en zeer waardevol geweest. (3)

 

Massagepraktijk Zijn, dat ben ik; Melinda Joan Kappert. Ik ben een massagetherapeut die werkt vanuit een holistische benadering. Ik werk met één belangrijk onderwerp en dat ben jij! In totaliteit, dus niet alleen met je klacht of aandachtspunt maar ook hoe je in het leven staat. Met behulp van massage en focussen ondersteun ik de verbinding tussen je hoofd (gedachten) en je lijf. Van zoeken naar onderzoeken.

Op een moment in mijn leven ben ik op zoek gegaan naar mijn Zijn! Wie ben ik en wat wil ik verder in mijn leven. Dat was wel even wennen om uit mijn hoofd, in mijn lichaam te gaan en te voelen wat er in mij leeft!
Op deze manier heb ik mezelf opnieuw leren kennen, met al mijn patronen en overtuigingen. Huilen, lachen, pijn, troost, rust en af en toe de weg kwijt zijn……ik ben het allemaal tegengekomen.

De zoektocht naar mijn Zijn is intens en zeer waardevol geweest. Het heeft mij gebracht bij waar en wie ik nu ben. Ik geniet van mijn leven en heb mijn passie gevonden. Deze zoektocht gun ik mijn cliënten ook. Mijn passie is om je daarin te ondersteunen. Dit bied ik aan door middel van verschillende trajecten.

In 2007 ben ik gestart met de 4 jarige HBO opleiding bij Holos. Academie voor holistische massagetherapie in Utrecht. Deze heb ik in 2011 afgerond. Klassieke massage, energetische massage, voetreflexzone-massage, chakramassage en bindweefsel massage zijn technieken die ik heb geleerd. De opleiding is veel breder dan alleen massages leren. Hierover valt veel te vertellen. Voor meer uitleg hierover zie de website van Holos.

In 2010 ben ik gestart met mijn massagepraktijk. Ondertussen ben ik doorgegaan met het volgen van cursussen. Zoals Massagetherapie bij rouwverwerking en zwangerschapsmassage. In 2013 heb ik de opleiding Massage bij Kanker afgerond met een certificaat – Massage bij kanker. In 2015 ben ik geslaagd voor docent Shantala babymassage.

Op dit moment zit ik in het tweede jaar van het N.I.S. (Nederlands Instituut voor Stervensbegeleiding ) te Utrecht.

Ik ben getrouwd met een lieve man, moeder van 2 tieners en “reserve moeder”, zoals ze zelf omschrijven, van 3 jong volwassenen.