Group: Kolom links

Anoniem

Mijn ervaring met de behandelingen van Melinda waren stuk voor stuk bijzonder. Ik reageer erg lijfelijk en ik heb in mijn jeugd vele emoties diep in mijn lijf weggestopt om te kunnen “overleven”. Daar liep ik op een gegeven moment steeds meer tegen aan. Praten heeft voor mij niet zoveel zin, want ik kan er goed over praten hoe ik mijn jeugd heb ervaren. Maar dan vertel ik alleen wat ik weet en niet het diepe onbewuste. Dat heeft Melinda met heel veel liefde aangeraakt. Een fantastisch lieve, warme en bijzondere vrouw. De manier waarop ze haar behandelingen doet, ontroerde mij omdat haar warmte zo intens voelde en puur. Melinda ontzettend bedankt voor deze bijzondere ontwikkeling.

 

Reacties uitgeschakeld voor Anoniem

Corine Dijk

Tijdens mijn zwangerschap vond ik het heerlijk op de bank bij Melinda. Tot op het eind kon ik toch op mijn buik liggen. De bank heeft namelijk een speciaal “gat” voor de zwangere buik die door middel van een band wordt ondersteund. Hierdoor voelde ik wel stevigheid. Ik kon heerlijk genieten van mijn ontspannen momentje.

Reacties uitgeschakeld voor Corine Dijk

Anke Bosma

Toen ik halverwege vorig jaar te horen kreeg dat mijn borstkanker was uitgezaaid naar de botten, wist ik 1 ding heel zeker, dat de tijd die me nog gegeven is, zoveel mogelijk kwali-tijd zal mogen bevatten.Om dat mogelijk te maken heb ik Melinda gevraagd of ze me wil bijstaan. Zij weet als geen ander, bij lichamelijke en/of emotionele pijn, mij te helpen mijn weg te vinden. Door haar kundige en liefdevolle manier van aanwezig zijn, de massage, haar vragen, kom ik in dieper contact met mijn lichaam. Daar waar ik soms liever niet wil zijn, maar waarmee ik wel de rest van mijn leven een liefdevolle relatie wil houden, omdat dat voor mij de enige manier is om voluit te kunnen leven.

Melinda werkt vanuit een zachtheid, met volle aandacht en durft te gaan waar ik soms nog niet durf/ben/wil….soms leidt ze me, vaker begeleid ze me bij mijn weg, die ik wil gaan. Kundig met oog voor mijn zijn, voor wie ik werkelijk ben. Ze is in staat om mijn lichaam en ziel te verbinden, als ik dat even niet kan. Durft aanwezig te zijn bij mijn pijn, soms juist op zoek te gaan naar de onderliggende boodschap, die nog ontrafelt mag worden. Zij helpt me, dichtbij dat te blijven wat er nog toe doet, mijn betekenis inzetten en voluit te leven vanuit liefde!

Reacties uitgeschakeld voor Anke Bosma

Rudi Holterman

Rust! Dat is wat ik zocht en vond en nog steeds vind bij Het Zonnetje. Een momentje voor mezelf. Heerlijk!
Iets wat ik eigenlijk iedereen gun. Melinda kan voor mij een klankbord zijn in de gesprekken die we samen hebben, maar tegelijkertijd leert zij mij ook naar mijn eigen lichaam te luisteren.

Reacties uitgeschakeld voor Rudi Holterman

Ine Kleinmeulman (Ruim 20 jaar R.A.)

Alweer een aantal jaren krijg ik een holistische massage van Melinda Joan Kappert. Bij binnenkomst wordt je al met veel warmte en liefde ontvangen.
Een luisterend oor en een heerlijke massage, geeft je energie en weer verlichting van de Reumatische klachten.
Dit doe ik maandelijks en kijk er altijd weer naar uit naar deze ontspannende en pijn verlichtende massage.

Reacties uitgeschakeld voor Ine Kleinmeulman (Ruim 20 jaar R.A.)